Uw woning verkopen

Indien u overweegt om uw woning te verkopen is dat een belangrijke afweging waar het nodige bij komt kijken. Niet alleen is het belangrijk de financiële gevolgen te overzien, maar ook de juiste timing van het verkoopproces kan u veel ongemak besparen.

Voor een succesvolle verkoop is het van groot belang om uw woning zorgvuldig in de markt te zetten. Naast de juiste vaststelling van de vraagprijs speelt ook aandacht voor de presentatie een rol. Een goede voorbereiding en volledige informatievoorziening aan belangstellenden maakt daar onderdeel van uit. Dat (en meer) regelen wij allemaal voor u.

Om de verkoop in goede banen te leiden zijn wij u uiteraard graag van dienst! Onze dienstverlening begint bij een vrijblijvend verkoopadvies en gratis waardebepaling van uw woning. Wij vertellen u dan graag meer over onze werkwijze. Tevens een goede gelegenheid om alle bij u levende vragen te beantwoorden.

Onze doelstelling is om onze beloftes na te komen en een zo goed mogelijke prijs voor uw woning te genereren in een zo kort mogelijke tijd met zo min mogelijk ongemak. Maar ook na de overdracht blijven wij voor u beschikbaar.

Wij hanteren eerlijke tarieven, minimale opstartkosten en werken op basis van No cure No pay. U heeft dus niets te verliezen!

Bel of mail ons gerust voor een afspraak of nadere informatie! Dat kan ook in de avond en op zaterdagen.