Uw woning verhuren

Er zijn diverse redenen waarom woningeigenaren hun woning willen verhuren. Afhankelijk van deze redenen, kijken wij -samen met u- naar de meest passende vorm van verhuur. Uiteraard informeren wij u vooraf over de relevante regelgeving (welke nogal aan verandering onderhevig is) en wijzen wij u op eventuele andere haken en ogen. Dat zijn er nogal wat, dus het is belangrijk u goed te laten voorlichten. Het gaat immers om een kostbaar bezit: uw woning!

Een huurder vinden voor een woning in Utrecht of omliggende gemeenten is niet zo moeilijk. Echter om de beste kandidaat -een nette, betrouwbare en kredietwaardige huurder- te selecteren vergt meer gevoel en ervaring. Zowel voor beleggers als particuliere verhuurders zijn wij op het gebied van verhuur al vele jaren actief in Utrecht en omliggende gemeenten. U kunt er te allen tijde vanuit gaan dat wij uitsluitend in zee gaan met de meest ideale kandidaten (waaronder expats) en dat er deugdelijke huurcontracten worden opgesteld.

Wij maken het verhuurtraject zo makkelijk mogelijk voor u. Alles wordt van A tot Z geregeld. Ook gedurende de looptijd van de huurovereenkomst blijven wij –indien gewenst- aanspreekbaar. U kunt er zoveel (of zo weinig) bij betrokken worden als u zelf wilt.

Onze tarieven zijn scherp terwijl er veel service wordt geboden. Wij zien onze opdrachtgevers namelijk graag weer terug! Wilt u weten wat de huuropbrengst van uw woning kan zijn? Wilt u meer informatie over onze werkwijze of onze tarieven?

Bel of mail ons gerust voor een afspraak of nadere informatie!