Wageningseberg 232, 3524 LV Utrecht

€ 250.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1992 4 kamers Oppervlakte: 97 m2 Berging

Aan de rand van de groene wijk Lunetten, tegen de populaire wijk Hoograven aan ligt het in de jaren ’90 onder architectuur gebouwde appartementencomplex “Ravelijn”. Dit complex is populair door de actieve en gezonde vereniging van eigenaren, de goede ligging en de aardige buren.

Lunetten is een groene wijk met een relatief jonge bevolking. Voor kinderen is er dan ook genoeg te doen in de nabije omgeving. Het Beatrixpark met de speeltuin en de prachtige forten ligt aan het eind van de straat. Eveneens op loopafstand is een skatepark te vinden voor oudere kinderen.

Bij winkelcentrum Lunetten (800 meter) kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Het vernieuwde winkelcentrum aan ’t Goylaan (650 meter) beschikt eveneens over de nodige voorzieningen.

Voor de maisonnette ligt een ruime parkeerplaats en ook in de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. Binnen een mum van tijd zijn de A2, A12, A27 en A28 bereikbaar. Met de fiets zijn het centraal station en de binnenstad op ongeveer 15 minuten gelegen.