Waalstraat 97, 3522 SE Utrecht

€ 325.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1930 4 kamers Oppervlakte: 86 m2 Berging

Deze gezellige woning uit de jaren 30 is gelegen in de populaire Rivierenwijk. Het huis kenmerkt zich door de grote lichtinval, waardoor de woning zeer prettig aanvoelt.

De Rivierenwijk is een populaire wijk met voornamelijk woningen uit 1900 tot 1930.
In de buurt zijn diverse winkels, supermarkten, restaurants, scholen en kinderopvang gevestigd. Het Ledig Erf met het Louis Hartlooper Complex, de Twijnstraat met zijn vele winkeltjes, het Utrechtse stadscentrum, het station Vaartsche Rijn en het Centraal Station zijn op korte afstand gelegen. Tevens goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. Parkeren kan direct voor de deur met vergunning op de openbare weg.

Indeling
Begane grond:
Via de hal voorzien van afgesloten toiletruimte, meterkast en trapopgang naar 1ste verdieping, komt u via de keuken binnen in de lichte woonkamer. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting. De achtertuin is door de openslaande deuren een verlengde van de woonkamer.

1ste Verdieping:
Middels de vaste trap bereikt u de overloop op de 1ste verdieping, voorzien van 2 slaapkamers en nette badkamer. 1 slaapkamer beschikt over een vaste kast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, zwevend toileten en een wasmeubel met wasbak.

2de verdieping
Vaste trap naar overloop en zolderkamer met dakkapel en bergruimte achter knieschotten.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1930
• Woonoppervlak 86 m2
• De woning is deels voorzien van dubbele beglazing;
• De woning is goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen;
• De woning wordt verwarmd middels cv. Combiketel
• De aanvaarding kan snel