Van Koetsveldstraat, 3532 ES Utrecht

€ 975HuisVerhuurd

Bouwjaar: 1935 2 kamers Oppervlakte: 40 m2

Een eenvoudige verdieping te huur aangeboden voor een eenpersoonshuishouden in een goed gelegen jaren 30-huis in Nieuw Engeland. De woning wordt (deels) gestoffeerd opgeleverd en is per 23 oktober a.s. beschikbaar. De huur  bedraagt 975,00 euro per maand inclusief gas/warmte, water, elektra. 

Zeer leuke ligging in Nieuw Engeland. In rustige zijstraat van de Vleutenseweg, schuin tegenover Café West en nabij overige gezellige restaurants en cafés. Alle voorzieningen in de directe omgeving. Goede verbinding met het openbaar vervoer en nabij Utrecht Centraal Station, de binnenstad en uitvalswegen. Betaald parkeren.

Deze woonruimte is beschikbaar voor een werkend 1-persoonshuishouden zonder huisdieren.

Indeling 1e verdieping (circa 35 m2): 2 ruime kamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar het balkon op het westen, 1 kamer aan de voorzijde met erker en een eigen eenvoudige keuken De eenvoudige douche/badkamer op de 1e verdieping wordt gedeeld met een andere (mannelijke) andere bewoner, evenals het toilet op de 2e verdieping.

Beide kamers beschikken over een vaste wastafel en een inbouwkast. De kamer aan de achterzijde met balkon is 4,05 meter diep en 3,55 meter breed. De kamer voorzijde is 4,10 meter diep (incl. erker) en 3,55 meter breed.

Condities:

  • Huurovereenkomst van maximaal 2 jaar en minimale huurperiode van 12 maanden.
  • Ongemeubileerde, deels gestoffeerde woning.
  • Huursom 1e verdieping euro 975,00 per maand INCLUSIEF gas, water, elektra.
  • Abonnementen voor televisie en internet zelf regelen en voor eigen rekening.
  • Waarborgsom 1 maand huur.
  • Geen administratie- of contractkosten voor een huurder.
  • Geen (loslopende) huisdieren.
  • Gunning voorbehouden aan verhuurder.

Wij zijn voor deze woningen op zoek naar (een) nette huurder(s).

Bij belangstelling graag uw reactie per mail aan welkom@carinefabischmakelaardij.nl, onder vermelding van enige persoonlijke informatie.

If interested, please send your request by email to welkom@carinefabischmakelaardij.nl, stating any personal information.