Van Koetsveldstraat, 3532 ES Utrecht

€ 800HuisVerhuurd

Bouwjaar: 1935 2 kamers Oppervlakte: 30 m2

Twee keer een verdieping te huur aangeboden voor (2 keer) een eenpersoonshuishouden in hetzelfde jaren 30-huis in Nieuw Engeland. De woningen worden (deels) gestoffeerd opgeleverd en zijn per direct beschikbaar. De huur van de woonruimte op de 1e verdieping bedraagt 925 euro per maand inclusief gas/warmte, water, elektra. De huur van de woonruimte op de 2e verdieping bedraagt 800 euro per maand inclusief gas/warmte, water, elektra.

Zeer leuke ligging in Nieuw Engeland. In rustige zijstraat van de Vleutenseweg, schuin tegenover Cafe West en nabij overige gezellige restaurants en cafe’s. Alle voorzieningen in de directe omgeving. Goede verbinding met het openbaar vervoer en nabij Utrecht Centraal Station, de binnenstad en uitvalswegen. Betaald parkeren.

Deze woonruimten zijn beschikbaar voor 2x een werkend 1-persoonshuishouden.

Indeling 1e verdieping (circa 35 m2): 2 ruime kamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar het balkon op het westen, 1 kamer aan de voorzijde met erker, een eigen eenvoudige keuken met eenvoudige douche/badkamer op de 1e verdieping wordt gedeeld met de andere bewoner, evenals het toilet op de 2e verdieping.

Beide kamers beschikken over een vaste wastafel en een inbouwkast. De kamer aan de achterzijde met balkon is 4,05 meter diep en 3,55 meter breed. De kamer voorzijde is 4,10 meter diep (incl. erker) en 3,55 meter breed.

Indeling 2e verdieping (circa 25 m2): 2 kamers met vaste wastafel, een eenvoudige keuken met koelkast, 4-pits gaskookplaat en aansluitpunt wasmachine. Het toilet op de 2e verdieping en de eenvoudige douche/badkamer op de 1e  verdieping wordt gedeeld met de bewoner van de eerste verdieping.

Condities:

  • Tijdelijke huurovereenkomst van maximaal 2 jaar en minimale huurperiode van 12 maanden.
  • Ongemeubileerde, deels gestoffeerde woning.
  • Huursom 1e verdieping euro 925,00 per maand INCLUSIEF gas, water, elektra.
  • Huursom 2e verdieping euro 800,00 per maand INCLUSIEF gas, water, elektra.
  • Abonnementen voor televisie en internet zelf regelen en voor eigen rekening.
  • Waarborgsom 1 maand huur.
  • Geen administratie- of contractkosten voor een huurder.
  • Geen (loslopende) huisdieren.
  • Gunning voorbehouden aan verhuurder.

Wij zijn voor deze woningen op zoek naar (een) nette huurder(s).

Vragen of een aanvraag voor een bezichtiging kunnen uitsluitend per email naar welkom@carinefabischmakelaardij.nl. Graag onder vermelding van enige persoonlijke informatie.