Tolsteegplantsoen 47-3, 3523 AN Utrecht

€ 275.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1957 4 kamers Oppervlakte: 68 m2 Berging

Licht en ruim 4-kamer-appartement met 2 balkons, gelegen op de bovenste verdieping aan het Tolsteegplantsoen. Naast 2 slaapkamers beschikt deze woning over een heerlijke, dubbele woonkamer. De antieke keuken is aangevuld met alle moderne voorzieningen. De badkamer is gemoderniseerd.

Bij de keuken is er een klein balkon, om heerlijk in de ochtendzon van je ontbijtje te kunnen genieten, bij de woonkamer heb je een groot balkon, een fijne plek om te vertoeven en groot genoeg om met een paar mensen te kunnen eten in de avondzon of om een mooie balkontuin aan te leggen. Vanuit de beide kanten van het appartement heb je vrij uitzicht over een groenstrook.

De ligging is top, op loopafstand van NS station Vaartsche Rijn, het Ledig Erf; filmhuis Louis Hartlooper Complex en Twijnstraat, winkelcentrum Smaragdplein en de hotspot Rotsoord met vele leuke horeca (Watertoren, LEEN, Klein Berlijn, camping Ganspoort) en met prachtige terrassen aan het water. De historische binnenstad, het Centraal Station en de Uithof (Utrecht Sciencepark en het UMC/WKZ, Universiteit en Hogeschool Utrecht) liggen op enkele minuten fietsen. Met de auto ben je in enkele minuten op alle belangrijkste snelwegen, er is altijd voldoende parkeerplek in de straat