Ridderlaan 33-III, 3523 HS Utrecht

€ 245.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1955 3 kamers Oppervlakte: 68 m2 Berging

Dit schitterende appartement is gelegen aan de rand van Tolsteeg op zeer korte afstand van de voorzieningen in de buurt en diverse uitvalswegen. Kenmerkend aan dit appartement is de fraaie afwerking, de heerlijke balkons aan beide kanten van het appartement en de ideale indeling die zorgt voor veel ruimte!

De wijk Tolsteeg is een diverse en levendige buurt! Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de voorzieningen in de buurt. Bij winkelcentrum Smaragdplein en het vernieuwde winkelcentrum aan ’t Goylaan (600 meter) kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Eveneens een fijne bijkomstigheid: binnen enkele minuten fietsen bevindt u zich in het oude centrum van Utrecht! In de straat en in de nabije omgeving van het appartement is voldoende gratis parkeergelegenheid en binnen een mum van tijd zijn de A2, A12, A27 en A28 bereikbaar.
Utrecht CS is op ongeveer 15 minuten fietsen. Station Vaartsche Rijn ligt nog dichterbij!

VERKOPER AAN HET WOORD:
Na bijna 10 jaar verhuizen wij uit dit zonnige appartement. Wij hebben het gekocht als kluswoning en gedurende de jaren verbouwd tot een fijn huis. Het is even traplopen, maar eenmaal boven maakt het licht, het uitzicht en de vrijheid veel goed. Je kan op de balkons genieten van de zon, van vroeg in de ochtend aan de voorzijde, tot laat in de avond aan de achterzijde. Wij hebben de wijk de afgelopen jaren positief zien veranderen. Met ontwikkelingen als Rotsoord met vele restaurantjes. Het is rustig wonen in de Ridderlaan en toch dicht bij allerlei voorzieningen, zoals het Smaragdplein, het centrum op fietsafstand, het openbaar vervoer en de snelweg. Wij hebben goed contact met de buren uit het portiek. Wij zijn toe aan een volgende stap en verhuizen naar een groter huis. Wij gunnen nieuwe bewoners net zoveel woonplezier als wij in de Ridderlaan hebben gehad. De oplevering van het huis is in overleg, maar we zijn bereid snel te handelen.