Provincialeweg 42 A, 3981 AR Bunnik

€ 595.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1963 4 kamers Oppervlakte: 138 m2 Garage Berging

AANGEKOCHT

Met trots bieden wij u deze perfect onderhouden, traditionele twee-onder-een-kapwoning aan met drie slaapkamers veel woonruimte en een vrijstaande stenen garage van 11 meter lang en een fantastisch ingerichte en goed onderhouden voor- en achtertuin. Heeft u meerdere auto’s? Ook dat is geen probleem want door het ruime perceel en de diepe oprit kunt u eenvoudig uw auto’s naast de woning parkeren.

Bijzonderheden:
* Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2020;
* De gevel is gereinigd en geïmpregneerd;
* Woonkamer met erker en schuifpui naar de achtertuin;
* Ruime kelder met stahoogte;
* Drie slaapkamers;
* Volledig voorzien van dubbelglas;
* Dakisolatie;
* Garage van 11 meter diep met dubbelglas, elektra, water en voorbereid voor verwarming;
* Perfect onderhouden en fraai aangelegde voor- en achtertuin.

De woning is gesitueerd aan de secundaire weg aan de Provincialeweg tussen Bunnik en Utrecht, heeft een woonoppervlak van ca. 135m² met een inhoud van 452m³ en ligt op een perceel van 357m².

Deze keurig bewoonde en tot in de puntjes onderhouden woning, is uitgevoerd met een ruime woonkamer, voorzien van een erker en een schuifpui aan de achterzijde naar de op het noordwesten gesitueerde achtertuin. De woning heeft een halfopen luxe keuken met een L-opstelling met een hardstenen aanrechtblad en met diverse inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping treft u twee ruime slaapkamers, de badkamer met aparte toiletruimte en een aparte waskamer aan met witgoedaansluitingen met werkblad en een spoelbak met luxe mengkraan met warm en koud water. Op de tweede verdieping treft u de ruime overloop en de derde ruime slaapkamer aan. De in de achtertuin gesitueerde garage van ca. 34m² is gedeeltelijk geïsoleerd en is voorzien van een automatisch bedienbare garagedeur.

Bent u op zoek naar een ruime twee-onder-een-kapwoning in Bunnik, gelegen op korte afstand van het centrum van Utrecht en de uitvalswegen naar de Randstad?
Maakt u dan snel een afspraak want wij vertellen u graag meer over deze ruime en prachtig gesitueerde woning en laten deze graag aan u zien.