Van Lennepstraat 2A, 3532 TN Utrecht

€ 249.000HuisVerkocht

Bouwjaar: 1910 3 kamers Oppervlakte: 75 m2

Een sfeervolle en lichte (hoek)bovenwoning over 2 verdiepingen op een leuke plek in Nieuw Engeland en nabij het centraal station. Achter deze charmante gevel (uit 1910) treft u op de 1e verdieping een ruime woonkamer met frans balkon, een dichte keuken en een toilet. Op de 2e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers (voorheen 3), een badkamer met ligbad en een toegang naar het dakterras van zo’n 25 m2. Er zijn in deze woning nog diverse originele details, evenals hoge plafonds op beide verdiepingen. De woning beschikt over circa 75 m2 woonoppervlakte.

 

Ligging:

Rustig gelegen in een fraaie straat met vergelijkbare huizen. Leuk uitzicht door de hoekligging. Nabij het centraal station en de binnenstad van Utrecht. Alle voorzieningen als winkels, restaurants, openbaar vervoer, etc. in de directe omgeving, maar ook nabij uitvalswegen. Voldoende parkeerruimte middels vergunning. Voor fietsen is er een buurtstalling om de hoek.

 

Indeling             

Begane grond:

Entree met muurornament en moderne groepenkast, trap naar eerste verdieping.

1e verdieping:

Overloop met toegang tot de keuken en het separate toilet. Via de keuken bereikt u de ruime en lichte woonkamer met frans balkon op het oosten. Achterin de woonkamer bevind zich een bergkast. Eenvoudige keuken met nog de originele schouw en losse keukenapparatuur.

2e verdieping:

Overloop voorzien van lichtkoepel, ruime badkamer voorzien van ligbad en vaste wastafel. Er zijn 2 ruime slaapkamers (voorheen 3) van beiden ca. 15 m2, waarvan er 1 met toegang, via vlizotrap, tot het dakterras.

Dakterras:

Vanaf dit ruime dakterras (ruim 20 m2) heeft u een fraai uitzicht over de stad.

 

Afmetingen b x d (circa-maten):

Zie plattegrond.

 

Technische installatie:

–  CV-ketel (Atag A244C HR) uit 2012 (eigendom), jaarlijks onderhouden.

–  Warm water middels CV-ketel.

–  Elektriciteit: moderne installatie met 6 groepen en aardlekschakelaar.

 

Overig:

–  Buitenschilderwerk 2013.

–  Leeftijd dakbedekking niet bekend (in ieder geval van voor 2005).

–  Gehele woning voorzien van enkel glas.

 

Vereniging van eigenaren:

De vereniging van eigenaren is ingeschreven in het Handelsregister. Er is een gezamenlijke opstalverzekering (bijdrage euro 14,40 per maand), maar verder is de VvE niet actief. Er is geen reservefonds en er zijn geen jaarstukken. Tot nu toe hebben bewoners hun eigen onderhoud gepleegd.

 

De verkoper woont sinds 2005 in deze woning. In 2009 heeft er een wijziging op de splitsingsakte plaatsgevonden. Daarin is onder meer vermeld dat onderhoud, reparatie en vernieuwing van het dakterras, de raamkozijnen, de particuliere voordeuren en plat behorend tot een privé-gedeelte, uitsluitend ten laste komen van eigenaren die daar gebruik van maken.

 

Kenmerken:

Type woning: hoek-bovenwoning

Bouwjaar: 1910

Woonoppervlakte: 75 m2

Aantal slaapkamers: 2

Inhoud:  250 m3

Buitenruimte: ca 6,5 x 4 m > 26 m2

Vol eigendom (geen erfpacht)

Voorlopig energielabel G

WOZ-waarde per waarde-peildatum 01-01-2016 euro 221.000,00.

 

Kortom, een woning met mogelijkheden op een bijzonder leuke plek!

 

Vraagprijs euro 249.000,= k.k.

Oplevering in overleg (bij voorkeur 1 juni 2017)