Jungfrau 20, 3524 WK Utrecht

€ 167.500HuisAangekocht

Bouwjaar: 1985 2 kamers Oppervlakte: 58 m2 Berging

Aan de zuidkant van Utrecht ligt de prachtige groene wijk Lunetten. De naam van de wijk verwijst naar de in het Beatrixpark aanwezige lunetten: halvemaanvormige verdedigingswerken die omgeven zijn met water. Deze lunetten behoren tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Lang mocht er niet gebouwd worden in deze gebieden. Mede daaraan dankt Lunetten zijn groene en waterrijke bestaan.

In de jaren zeventig is toch een aanvang gemaakt met de realisatie van het uitbreidingsplan Lunetten. Men wilde geen wijk meer met alleen maar hoogbouw. Lunetten werd dan ook een van de eerste nieuwbouwprojecten in Nederland waarbij inspraak van de toekomstige bewoners plaatsvond. De plannen gingen uit van een grote variatie in bouw. Groen en water moesten een belangrijke plaats krijgen. Lunetten is een zeer kindvriendelijke wijk, doordat al het verkeer over een rondweg wordt geleid en het afslaande bestemmingsverkeer in doodlopende of op zichzelf teruglopende straten terecht komt.

Met recht kan dus gezegd worden dat Lunetten een wijk is door en voor de bewoners!

In deze wijk is nu te koop gekomen een 2-kamer appartement op de 1e verdieping met 2 balkons.

Indeling:
Begane grond
Gezamenlijke entree, centrale fietsenberging en een eigen berging.

Eerste verdieping
Via een trap is de eerste verdieping te bereiken. Entree, hal, badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Woonkamer met toegang tot balkon op het westen. Eenvoudige keuken met vaste en cv-kast. Ruime slaapkamer met toegang tot balkon op het oosten.

Afmetingen circa (m.):
Woonkamer 5.20 x 4.40
Slaapkamer 5.20 x 4.40
Keuken 1.80 x 2.35
Badkamer 1.60 x 2.35
Balkon I 2.70 x 1.20
Balkon II 2.25 x 1.25
Berging 1.80 x 1.80

Algemeen:
* Woonoppervlakte circa 58 m².
* Verwarming en warm water d.m.v. cv-combiketel (Nefit).
* Het betreft een voormalige huurwoning, de woning dient gemoderniseerd te worden.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje ‘Aanvullende bepalingen Mitros’.
* Notaris ter keuze van de verkoper: Van Grafhorst notarissen.
* De woning staat op erfpachtgrond, de uitgifte in erfpacht is voor onbepaalde tijd, de erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht.
* Koper dient de woning zelf te bewonen voor een periode van minimaal 3 jaar.
* Energielabel C.
* De servicekosten zijn € 77,01 (woning) en € 2,42 (berging) per maand (prijspeil 2017).
* De beheerder van de VvE brengt € 108,90 administratiekosten in rekening bij koper. Koper verplicht zich deze kosten bij de levering te voldoen via de afrekening bij de notaris.
* Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente Utrecht.
* Kijk ook op Funda bij de digitale 2-D en 3-D plattegrond en maak gebruik van de mogelijkheid om zelf je toekomstige huis in te richten met de Floorplanner.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.