Haverstraat 33, 3511 NB Utrecht

€ 199.000HuisVerkocht

Bouwjaar: 1909 2 kamers Oppervlakte: 60 m2

In het historische Museumkwartier en aan de rand van het voetgangersgebied, ligt (in een voormalig winkelpand) deze leuke en zorgvuldig onderhouden 2-kamer benedenwoning van circa 60 m2.

De Haverstraat is een rustige straat en verbindt de Springweg (Springhaver café/filmhuis en Hotel Karel V direct om de hoek) met de Oudegracht, ter hoogte van de gezellige cafés van ’t Wed en de Donkere Gaard. De fijne terrassen van het Ledig Erf en de Twijnstraat, oudste winkelstraat van Nederland, op nog geen 5 minuten lopen. Tevens op loopafstand van het Centraal Station.
Het ruime en prettige Zocherpark (in de volksmond ook wel Singelpark genoemd) ligt op nog geen minuut lopen en is een heerlijke plaats om te wandelen, hard te lopen of lekker op een bankje te zitten.

Een bijzondere woning met een bijzonder leuke ligging in een sfeervolle woonomgeving met uitsluitend monumentale panden.

Indeling:
Entree, ruime woonkamer van circa 36 m2, twee vaste inbouwkasten waarvan 1 voorzien van cv-installatie en groepenkast, keuken met originele schouw, voorzien van gaskookplaat. Doorgang naar de bijkeuken met aansluitpunt voor wasmachine en overige apparatuur. Badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Slaapkamer zowel via woonkamer als via bijkeuken te bereiken.

Deze sfeervolle woning is zorgvuldig onderhouden en netjes bewoond. De woonkamer beschikt over glad gestuukte wanden en een houten vloer. Vrijwel de gehele woning is voorzien van dubbel glas. Aanwezigheid van plafondisolatie. De badkamer is recentelijk gerenoveerd (2015) en is voorzien van thermostaatkraan (douche) en mengkraan (wastafel), een designradiator en mechanische ventilatie. Hoogte van de plafonds variërend van 2,80 m tot 3,05 m. De ruimte in deze woning is optimaal benut. Door de verhoogde vloer in de slaapkamer is veel bergruimte gecreëerd.

Vereniging van Eigenaren
Kleine Vereniging van Eigenaren met 2 leden (met bovenburen). Noodzakelijke onderhoud is steeds uitgevoerd. Maandelijkse bijdrage euro 30,00 per maand.

Afmetingen b x d (circa-maten):
Woonkamer: 5,15/3,22 m x 7,63 m
Keuken: 1,93 m x 2,74 m
Bijkeuken: 2,50 m x 2,30 m
Slaapkamer: 2,60 m x 2,30 m
Badkamer: 0,85 m x 2,30 m

Technische installatie:
– Verwarming en warm water d.m.v. CV-combiketel (2006). Jaarlijks onderhouden.
– Elektra: moderne installatie met 3 groepen en aardlekschakelaar.

Kenmerken:
– Bouwjaar 1909
– woonoppervlakte circa 60 m2
– inhoud circa 175 m3
Vraagprijs euro 199.000,= k.k.
Oplevering in overleg.

Kortom, een zeer sfeervolle en betaalbare woning op een toplocatie!