Gerard Noodtstraat 47, 3515 VW Utrecht

€ 400.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1931 4 kamers Oppervlakte: 102 m2 Berging

Tuinwijk: Compleet vernieuwd benedenhuis van 102m² met tuin.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt in dit huis. Een aantal originele elementen van het oorspronkelijke bouwjaar 1931 werd hersteld en voor de rest is alles in de woning vernieuwd. Nu is het klaar om bewoond te worden: ideaal vanwege de 3 slaapkamers en de ruime woonkamer met open keuken. Bijzonder zijn de woonkamer met het grote zijraam dat uitzicht op de Gerard Noodtstraat geeft en de breedte van de woning aan de achterzijde. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar de tuin met berging.

De technische installaties, de CV, de twee toiletten en de badkamer: alles is nieuw.
De tuin loopt schuin richting de eigen schuur. De woning staat op loopafstand van de winkels en gezellige horeca van het Willem van Noortplein. En even verderop liggen het Griftpark en het stadscentrum. Een heerlijke woonplek met alle voorzieningen vlakbij huis.

Indeling (zie ook de plattegronden en foto’s)
Begane grond: entree met tochtportaal, gang met toilet en inbouwkast, woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur, openslaande deuren naar de tuin, inbouwkast met nieuwe CV-ketel. De ruime badkamer is voorzien van ligbad, douche en wastafel. Verder zijn op de begane grond nog de eerste slaapkamer en de trap naar de slaaptoren.
1e Verdieping: overloop met toilet en tweede slaapkamer.
2e Verdieping: overloop, derde slaapkamer met vaste kasten.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak: 102m²;
– Inhoud: 347m³;
– Compleet vernieuwd;
– Bouwjaar 1931;
– De woning is voorzien van dubbel glas;
– Warm water en verwarming door middel van nieuwe CV-ketel en radiatoren;
– Oplevering in overleg