Dommeringdreef 47, 3562 AM Utrecht

€ 285.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1965 4 kamers Oppervlakte: 84 m2 Berging

In de groene wijk Overvecht ligt op de vierde verdieping een 4-kamer appartement. Het appartement is gunstig gelegen en recent gerenoveerd.

Wil je lekker relaxen, dan liggen op een paar minuten fietsafstand de Maarsseveense Plassen. Ook zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen in de Ruigenhoekse polder. Heb je juist zin in de drukte en gezelligheid van het centrum, dan ben je met een kwartier fietsen middenin de bruisende binnenstad van Utrecht met de vele winkels, kroegen, terrasjes en restaurants.

Diverse voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportaccommodaties zijn nabij. Ook de uitvalswegen A27 en A2 zijn snel bereikbaar via de provinciale weg N230 (Zuilense Ring).

Indeling

Begane grond
Ruime centrale hal met bellentableau, lift en trappenhuis dat ook toegang geeft tot de berging.

Woning
Via de entree komt u in de hal met meterkast en een opbergkast. Aan de linkerkant van de hal is de keuken gelegen. De lichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, inductiekookplaat en oven).

De hal geeft ook toegang tot de ruime en lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon, met een mooi uitzicht op de watertoren van Overvecht en de groenvoorziening met diverse speeltoestellen.

Aangrenzend aan de woonkamer ligt een extra werk/slaapkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een kleine hal met toegang tot de twee overige slaapkamers aan beide zijden, de badkamer in het midden en een separaat toilet. De badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden
– Recent gerenoveerde woning
– Zowel voor als achter een weids uitzicht
– Nieuwe raamkozijnen
– Inpandige berging (3,63×1,60)
– Voldoende gratis parkeergelegenheid
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht,