Detmoldstraat 78, 3523 GG Utrecht

€ 255.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1956 3 kamers Oppervlakte: 67 m2 Berging

In de woonwijk Tolsteeg gelegen deze geheel gemoderniseerde 3-kamer appartement met twee zonnige balkons en eigen fietsenberging in de onderbouw.
Het appartement is zeer licht en heeft prachtig wijds uitzicht zowel aan de voor als achterzijde. Aan de achterzijde zelfs uitzicht op de binnentuin.

In de buurt zijn diverse winkels, supermarkt, restaurants, scholen en kinderopvang gevestigd. Het Station Vaartsche Rijn is dichtbij gelegen. Het Ledig Erf, het Utrechtse stadscentrum en het centraal station tevens op korte afstand. Parkeren kan direct voor de deur gratis op de openbare weg.

INDELING:
Begane grond:
Entree: hal, brievenbussen, toegang naar bergingen in de kelder en trapopgang.

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toiletruimte, royale en doorzon woonkamer met prachtige houten vloer, schouw, twee vaste kasten (waarvan een voorzien van CV-ketel), deur aan de voorzijde naar het balkon en aan de achterzijde is nog een deur naar het balkon. Nette keuken aan de achterzijde met deur naar het balkon welke is gelegen op het oosten. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals afzuigkap, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Nette badkamer met douche en wastafel en originele granito vloer. Grote slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en deur naar het balkon welke is gelegen op het westen met de middag en avond zon. Tweede slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en de aansluiting voor de wasmachine (voorheen was deze in de keuken).

Bijzonderheden:
– Verwarming en warm water middels CV Combiketel van Remeha Avanta uit 2011
– Spouwmuren (voor en achtergevel) in 2018 geïsoleerd
– Rolluiken voorzijde uit 2018
– VVE is actief service kosten bedragen EUR 118,– per maand
– Eigen bijdrage VvE van € 884,– voor het vernieuwen van het dak (eenmalig te betalen door koper)
– Grotendeels dubbel glas
– Aangewezen als gemeentelijk monument
– Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen
– Gratis parkeren voor de deur op de openbare weg
– Oplevering in overleg

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.