Crosestein 4209, 3704 NT Zeist

€ 319.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1981 3 kamers Oppervlakte: 109 m2 Berging

Aan een autoluw straatje in de geliefde wijk Crosestein gelegen eindwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein. Verkoper woont sinds lange tijd naar volle tevredenheid in dit woonhuis en heeft alle jaren met veel zorg onderhoud uitgevoerd. De woning is erg licht te noemen, is keurig afgewerkt en heeft een goede tuin aan de achterzijde.

De wijk Crosestein is een kindvriendelijke en kinderrijke jaren tachtig wijk in Zeist. De wijk is momenteel aan het verjongen. In de wijk is een kinderdagverblijf, direct naast deze wijk is een goede basisschool aanwezig en een tweetal wijkwinkelcentra bevinden zich op korte afstand.

Begane grond:
Entree, halletje met meterkast en inbouwkast, toegang tot woonkamer. De woonkamer is prettig licht, voorzien van nette houten vloerafwerking en open keuken, aan de achterzijde, van het merk Alno met inbouwapparatuur (de combi-oven is recentelijk vervangen). Vanuit de keuken is er een fijn uitzicht op de achtertuin. Tweede hal aan de achterzijde van het woonhuis. Hiervandaan is de achtertuin te bereiken, het toilet met fontein en de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Eerste slaapkamer aan de voorzijde van het woonhuis. Tweede doorzonslaapkamer. Deze kamer is over de gehele diepte van het woonhuis aanwezig. Verkoper heeft in het verleden de scheidingswand die tussen beide kamers aanwezig was verwijderd. Het is gemakkelijk deze weer terug te plaatsen en zodoende een tweetal kamers te realiseren. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde. Deze is voorzien van een douchegelegenheid, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Te bereiken door middel van een vaste trap. Voorzolder met opstelplaats was- en droogmachine. Tevens is hier de c.v. combiketel (gas) geplaatst. De c.v. combiketel is van het merk Remeha en is geplaatst in 2011. Toegang tot zolderkamer van ongeveer 21 m² groot.

Bijzonderheden:
– Heel rustig plekje.
– Aan de overzijde is een kleinschalig appartementengebouw gesitueerd.
– Parkeergelegenheid op eigen terrein.
– De woning is heel netjes onderhouden.
– Stenen schuur in de achtertuin met elektra.