Apennijnen 35, 3524 DK Utrecht

€ 300.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1979 3 kamers Oppervlakte: 92 m2 Berging

Licht en ruim 3-kamer appartement met een heerlijk groot balkon, gelegen op de 2e verdieping van een goed onderhouden appartementengebouw aan de rand van Lunetten. Kenmerkend voor deze woning is de prettige indeling met fijne, goede ruimtes, de woning is niet alleen ruim maar doet ook erg ruim aan!

Na hun aankoop in 2016 hebben de huidige eigenaren deze woning volledig gemoderniseerd en daarmee voorzien van hedendaags en comfortabel woongenot. Zo zijn alle wanden gestuukt, zijn alle sanitaire voorzieningen vernieuwd, is er een complete nieuwe keuken geplaatst en is de woning geheel voorzien van een fraaie laminaatvloer. Ook zijn alle ramen vervangen door HR++ beglazing en is de erfpacht eeuwigdurend afgekocht (hier heb je dus geen omkijken meer naar!). Voor de koper is het straks een instapklaar appartement!

De ligging van de woning is top, dichter bij het centrum dan je denkt, op de fiets ben je via Tolsteeg binnen 10 minuten in de stad. Winkelcentrum Lunetten en ook het NS-station Lunetten, natuurgebied Amelisweerd en het Utrecht Sciencepark (de Uithof met het UMC/WKZ, Universiteit en Hogeschool Utrecht) liggen op enkele minuten fietsen en met de auto ben je in letterlijk 1 minuut op alle belangrijkste snelwegen.