Aartsbisschop Romerostraat 343, 3573 AN Utrecht

€ 225.000HuisAangekocht

Bouwjaar: 1990 3 kamers Oppervlakte: 69 m2 Berging

In één van de meest aantrekkelijke woonwijken van Utrecht, de rustige wijk Voordorp, ligt dit goed onderhouden 3-kamer appartement van bijna 70 m² met balkon. De omgeving is een ruim opgezette wijk met veel groenvoorzieningen. De locatie is zeer gunstig gelegen aan de Noord-Oostkant van Utrecht; openbaar vervoer voor de deur, winkelcentrum De Gaard op loopafstand, met de auto in no time op de uitvalswegen en met de fiets in 10 minuten in het centrum. Daarbij liggen sport- en recreatiemogelijkheden in de buurt – denk aan voetbal, tennis en fitness.

Het complex waarin dit appartement is gesitueerd, is goed en degelijk gebouwd begin jaren ’90.

De vereniging van eigenaren functioneert goed en is gezond. De huidige eigenaar heeft de erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht – zeer positief!

Indeling:
Begane grond: ruime centrale entree, trappenhuis en lift;

1e verdieping:
Galerij, entree appartement, gang, ruime slaapkamer met vaste kastenwand, studeer/slaapkamer, ruime berging met o.a. aansluitingen wasmachine en droger, meterkast, badkamer, apart toilet, woonkamer met dubbelglas over de gehele breedte. Balkon op het westen, half open keuken met vaatwasser, gasplaat en CV-kast.

Bijzonderheden:
– erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht;
– servicekosten bedragen € 126,47 per maand;
– energielabel D;
– goede (fietsen-) berging in de onderbouw.