Beleggingen

Beleggen in vastgoed in Utrecht is nog altijd interessant. De risico’s zijn goed te overzien en u kunt ook op een veilige wijze een goed rendement behalen.

Wij kunnen u hiermee op verschillende wijzen van dienst zijn. Dat hangt af van wat u precies wilt en hoeveel tijd u eraan wilt besteden. Voor iedere belegger, klein of groot, zijn er mogelijkheden. Wij leggen u deze in een vrijblijvend gesprek graag uit en kunnen dan eveneens bepalen welk type beleggingspand bij u past. Wij maken eerlijke en heldere berekeningen en beloven u niet meer dan we kunnen waarmaken. Desgewenst is alles uit te besteden indien u er zelf zo min mogelijk bij betrokken wilt zijn.

Wij hebben een brede ervaring in de aankoop en verhuur van woningen en appartementen, waaronder studentenhuizen en veilingpanden. Ook worden panden regelmatig gekocht, eventueel gesplitst, gerenoveerd en direct weer doorverkocht.

Naast advies over de te behalen rendementen, adviseren wij eveneens over de opbouw en samenstelling van uw onroerend goed portefeuille, zodat u te allen tijde beschikt over woningen die zowel in de verkoop als in de verhuur courant zijn en blijven.

Meer informatie? Bel dan 030-633 2026 of mail naar welkom@carinefabischmakelaardij.nl.